Soffbord i valnöt

Soffbord i valnöt

Det vi gillar med denna möbelserie är kombinationen av det råa, hårda i metallen tillsammans med valnöten och värmen det ger. Bilderna visar upp några olika soffbord men även en glimt av en kommande hallmöbel.

Soffbord i olika former. Vi behöver mer tid att arbeta oss genom hela soffgruppserien så måtten är inte satta korrekt ännu.

Formerna kommer finnas i:

2 olika ovala former

2 rektangulära

Kvadratisk

Runt

Kalksten

Kolmårdsmarmor

Benen varierar också, hur du önskar kombinera bestämmer du själv. Man köper alltså skivan och benen för sig. Har du en egen jättefin skiva du vill snygga till kan du självklart beställa bara benen. Som ni ser på första bilden kan ni placera benen på lite olika vis. Är ni lite händiga sätter bara fantasin gränserna.

Just denna valnötsserie är numrerad och kommer i begränsad upplaga. Valnöt kommer även finnas framöver men partiet vi har hemma för tillfället är begränsat. Borden behandlas i första hand med oljor från Kalmarsands Oljefabrik. Följ länken och läs mer om behandlingen där http://www.kalmarsand.se/vara-produkter/mobelolja-adel/

Serien kommer finnas i följande träslag.

Ek- Eken kommer finnas med olika pigment med oljor från Rubio monocoat, följ länken till färgkartan. Vi begränsar oss till kulörerna “Dark oak”, “super white” och “Charcoal” http://www.rubiomonocoat.com/en/c/kleuren/cat/interior/rmc-oil-plus-2c?country=se#rmc-oil-plus-2c

Ask- Endast Kalmarsands olja och “super white”

Björk- Endast Kalmarsands olja och “super white”

Valnöt- Kalmarsands olja

Vill ni komma och titta är ni välkomna. Hör av er så fixar vi så ni får klämma och känna. Ute på restaurang Ladugård 206 i Vadstena står det möbler för påseende. Åk ut och käka jäkligt god mat, njut en stund och titta på våra grejer i ett showroom vi fått låna där.