OM OSS

Sörbins Snickeri

Sörbins Snickeri startades år 1979 av Håkan Sörbin. Sonen Henrik Sörbin blev en del av företaget vid sekelskiftet och har sedan år 2007 arbetat mycket med utvecklingen av verksamheten. Far och son alltså, bosatta och verksamma i Vadstena, med tillsammans ca 45 års yrkeserfarenhet!

I september 2015 välkomnade vi Karl Beckman till verksamheten. Hans färdigheter är fantastiska och vi kan lägga till ytterligare 20 års yrkeserfarenhet IMG_5958

 

Sedan start har vi haft nöjet att skapa en mängd olika snickerier till såväl privatpersoner som företag. Måttbeställda trappor är sedan 1983 vår specialitet, men vi erbjuder även ett unikt sortiment av möbler samt fönster och dörrar. För oss är varje projekt unikt, litet som stort. Då är det extra passande att arbeta som vi gör; med genuint hantverk.Vi använder oss av material av högsta kvalité. Vanligt förekommande träslag är ek, furu, valnöt, ask och björk. Kanske har du en favorit? Vi ger gärna tips och råd inför dina val av färg och form. Hög kvalitet till bästa pris är en självklarhet för oss, såsom snabba leveranser, var än du befinner dig! Välkommen till Sörbins Snickeri!

Hälsningar Håkan, Henrik & Karl